Highlanders väittävät neito tittelin jännittävä voittaa Hurricanes

Highlanders ovat tuottaneet ryöstön jälkeen ryöstö koko kauden, mutta valloilleen Super Rugby versio koronkiskontaa vastaan ​​Hurricanes vaatia neidon nimi.

Vähän fancied etelän järkyttää ylhäältä täyttäviä isännät 21-14 dramaattisessa finaalissa Wellington lauantaina hiljentäminen odottava joukko 36000 klo Westpac Stadium.

voitto on vain neljäs vierailevien finalistin 20-vuotisen historian Super Rugby ja vasta toinen kerta joukkue täyttäviä ulkopuolella kaksi ylintä on nostanut hopean.

Yrittää molemmin puolin puoli-aikaa Flanker Elliot Dixon ja laitahyökkääjä Waisake Naholo osoittautui ero sekä uhmakas puolustus viimeisen puolen tunnin hurrikaanit heitti kaiken osaksi harjoittamisesta ensimmäisen kruunun.

He eivät crack kävijöitä, jotka ovat osoittautuneet kertoimet ja pundits väärä koko kauden.

He olivat vahvoja ulkopuolisia voittamaan top-täyttäviä hurrikaanit, joilla oli vain menettänyt kaksi peliä koko vuoden.

koska th ey teki viime viikolla välierässä järkyttää NSW Waratahs, Highlanders potki taitavasti, puolusti voimakkaasti ja vastapäivään hyökkäsi tahallaan.

Niiden no-name eteenpäin pack jälleen ulos huomautti paremman luottoluokituksen vastakohtia, kun puolikkaat Aaron Smith ja Lima Sopoaga valmistunut upea vuodenaikoina valvoa esityksiä.

Kilpailu johtava point-maalintekijä Sopoaga varjoon Kaikki Mustat vastapäätä Beauden Barrett yleensä pelata ja goalkicking.Hän laskeutui kolme kolmelta kuin highlanders otti 13-5 johdattavat puoliajalla, kun Barrett jäi hänen ensimmäiset kolme yritystä.

Sopoaga laskeutui seuraamuksia viidennessä ja 29. minuutilla ja Barrett oli harhaan hänen ensimmäinen kaksi yritystä.

Hän myös jäänyt muuntaminen Ma’a Nonu try jälkeen sisältä-keskus ristissä vasemmassa kulmassa siitä blindside pelata.

Tämä jätti Hurricanes perään 6- 5 ennen eniten kiistanalainen hetki pelin minuutti ennen puoliaikaa.

Dixon ladattu 15 metriä ja maadoitettu pallo että jalka Hurricanes fullback Nehe Milner-Skudder kun hän kurkotti maalintekoa.

Dixon näytti menettää palloa eteenpäin ja annetaan reagoida pettynyt tapaan, mutta televisio ottelu viralliset Ben Skeen hallitsi palloa havaitsi myös ruohon.

Barrett oli lopulta aikataulussa rangaistuspotkusta pian tauko, mutta vieraiden veti selvä 18-8, kun siipi Naholo maalasi kilpailua johtava 13. yrittää mennessä.

Kaksi Barrett seuraamuksia vähentänyt marginaali neljä pistettä.

Olisi ollut parempi, mutta merkitsemättömiä laituri Julian Savea vuotanut syötön hänellä olisi pitänyt viisi metriä pois linjasta.Se osoittautui lopulta ratkaiseva.

highlanders korvaavan Marty Banks laskeutui myöhään pudota tavoite pyöristää pisteytyksen.

Tuloksena oli voittoisa tapa jäähyväiset Edinburgh sidottu highlanders co-kapteeni Nasi Manu.

kuitenkin kuusi Hurricanes lähteä hävinnyt huomata, mukaan lukien niiden ikoninen keskikentän pariutuminen Conrad Smith ja Ma’a Nonu, joka soittaa Ranskassa ensi vuonna.