Darling tähtien häikäilemätön West Coast Eagles murskata Melbourne Demons

Facebook Twitter Pinterest Gary Ablett jättää kentän seuraavan ottelun välillä Gold Coast Suns ja North Melbourne Kangaroos klo Metricon Stadium lauantaina.Facebook Twitter Pinterest Luke Dahlhaus merkitsee palloa vastaan ​​Zach Tuohy ottelun aikana läntisen Bulldogs ja Carlton Blues Etihad Stadium lauantaina.Kuva: Michael Dodge / Getty Images

AFL lyhyin pelaaja teki suuren ensivaikutelman kuin Länsi Bulldogs voittaa Carlton 11 pistettä.

Caleb Daniel subbed klo puoli-aika debytoi peli korvaamaan loukkaantunutta Ruckman Jordan Roughead ja oli erinomainen vuonna 9,10 (64) 7,11 (53) voitto.

Bulldogs siirtää pelin selkeä kahdeksannella paikalla.

Matthew Boyd juhli 250-peli 31 Vähennysten ja oli korkea joukossa Bulldogs’ paras, kun taas Jake Stringer potkaisi kolme maalia.

kaksi joukkuetta muodostunut rykelmä keskellä maahan jälkeen lopullinen sireeni kunnianosoitus entinen Crows valmentaja Phil Walsh.

Daniel, joka seisoo 167cm, potkittiin tavoite kolmannella aikavälillä ja oli 14 myynneistä joukossa parhaansa.

ja Bulldogs’ Toby McLean satuttaa kätensä merkintä kilpailuun juuri ennen lopullista sireeni, kun taas takaisin ongelma pakotti Roughead poissa pelistä.

Blues potkaisi kolme viimeistä tavoitteita peli ja jäivät ruing huono tavoite-KIC kuningas kun he olivat pelin heidän ehdoillaan toisella neljänneksellä.Facebook Twitter Pinterest Jack Steele torjutaan Nathan Gordon ottelun aikana välillä Richmond Tigers ja Suur-Länsi-Sydney Giants MCG lauantaina. Kuva: Quinn Rooney / Getty Images

Richmond voitti potkiminen ja kurinpito suru nappaamaan yhdeksän pisteen voittaa Suur-Länsi Sydney MCG.

alhaisen pisteytyksen mutta korkea- jännitteitä yhteentörmäys, kerta toisensa jälkeen Tigers näytti ovat päässeet itsensä ulos kilpailusta, vain voittaa neljännen neljänneksen aalto.

Perään 15 pistettä kolme neljäsosaa aikaa, Shane Edwards kaksi maalia olivat korvaamaton kun Tiikerit voitti 10,18 (78) ja 10,9 (69).

Näyttävä eteenpäin Jack Riewoldt alkoi neljännellä neljänneksellä comebackin 50 metrin pommi.Keskikentän soturi Edwards sinetöi sen merkki ja viimeistely sisällä viimeisen minuutin.

Välillä oli erittäin dramaattisten käänteiden koska sekä Tiikerit ja Giants uhkasi voittaa se.

Jeremy Cameron hetkellisesti esti GWS emä halkea, vastaamisen ja hieno hetkessä tavoite.

Mutta Edwardsin upea soolo purkupallon kaukaa uudelleenkäynnistyksen seuraa kiva kapteenin vaivaa Trent Cotchin, sidottu tulokset ja annettiin Richmond ajaa päälle uljas Giants.

voimakkaasti suosi voittaa GWS märällä MCG, Tigers olivat varjo puoli, että järkyttynyt Sydney SCG viime viikonloppuna.

vielä pahempaa on, Cotchin ja vaikutusvaltainen Ruckman Ivan Maric joutuu ottelu arviointiraatiin valvonnan jälkeen raportoidaan korkea osumia.